Hva gjør du når du må velge gravstein?

Det er vanlig å ha mange spørsmål

For mange er det å plutselig måtte forholde seg til ordet gravstein en ekstra følelsesmessig belastning når man allerede står oppe i en krevende situasjon. Det kan føles overveldende med enda en ting som må ordnes, og det er vanlig å lure på flere ting: Hvordan velger man egentlig gravstein? Hvem skal jeg henvende meg til? Hva med det økonomiske aspektet – må jeg ordne dette med en gang?

Vær raus mot deg selv. Det kan være lett å tenke at alle andre har kontroll og holder hodet kaldt i samme situasjon, men det er helt vanlig å lure på hva man skal gjøre.

Ofte kan du bli beroliget allerede på begravelsesbyrået med at de tar seg av alt det praktiske for deg, enten det gjelder ny gravstein eller ett nytt navn på en eksisterende gravstein. Vit at du også kan bruke tid på å bestemme deg i ro og mak.

Bruk tiden du trenger til å bestemme deg

Ta tiden til hjelp og få ting litt på avstand før du begynner prosessen med å velge gravstein eller vurdere navnetilføying på eksisterende gravstein. Husk at du alltid kan velge selv.

Et søk på nett vil gi deg et overblikk over ulike leverandører som tilbyr disse tjenestene til ulike priser. Da er det du som har kontroll over hele kjøpsprosessen når det gjelder personlig service og pris. For det er lov å ha et budsjett, det er lov å kreve personlig oppfølging og god service.

Fordelen om du velger å gi deg selv tid til å få det resultatet du ønsker deg, er at du som kunde kan kvalitetssikre hele prosessen og få det til riktig pris.

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud eller se gjerne på våre gravsteiner.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud